banner



Παοκ Απολλων - ΑΕΛ: «Δεν έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Πινακάς, τιμή εκκίνησης - Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης.

Ο παοκ κέρδισε εύκολα τον πρωτοπόρο απόλλωνα χάρη σε γκολ των αφεντουλίδη στο 22′, γιακουμή στο 56′, . Επιστροφή στην τούμπα για τον παοκ, που υποδέχεται τον απόλλωνα σμύρνης για. Ο παοκ παίρνει ξανά το προβάδισμα στο 66ο λεπτό με σκόρερ τον κάρολ σφιντέρσκι. Ποδοσφαιρο super league 1 · απόλλων σμύρνης . Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν.

Ο παοκ παίρνει ξανά το προβάδισμα στο 66ο λεπτό με σκόρερ τον κάρολ σφιντέρσκι. Î'ΕΛ: «Î
Î'ΕΛ: «Î"εν έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Πινακάς, τιμή εκκίνησης from www.metrosport.gr
Ποδοσφαιρο super league 1 · απόλλων σμύρνης . Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν. Επιστροφή στην τούμπα για τον παοκ, που υποδέχεται τον απόλλωνα σμύρνης για. Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης. Ο παοκ παίρνει ξανά το προβάδισμα στο 66ο λεπτό με σκόρερ τον κάρολ σφιντέρσκι. Ο παοκ κέρδισε εύκολα τον πρωτοπόρο απόλλωνα χάρη σε γκολ των αφεντουλίδη στο 22′, γιακουμή στο 56′, . Apollon smyrnis at the toumba stadium on .

Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης.

Apollon smyrnis at the toumba stadium on . Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν. Ο παοκ παίρνει ξανά το προβάδισμα στο 66ο λεπτό με σκόρερ τον κάρολ σφιντέρσκι. Ποδοσφαιρο super league 1 · απόλλων σμύρνης . Ο παοκ κέρδισε εύκολα τον πρωτοπόρο απόλλωνα χάρη σε γκολ των αφεντουλίδη στο 22′, γιακουμή στο 56′, . Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης. Επιστροφή στην τούμπα για τον παοκ, που υποδέχεται τον απόλλωνα σμύρνης για.

Ο παοκ παίρνει ξανά το προβάδισμα στο 66ο λεπτό με σκόρερ τον κάρολ σφιντέρσκι. Ποδοσφαιρο super league 1 · απόλλων σμύρνης . Ο παοκ κέρδισε εύκολα τον πρωτοπόρο απόλλωνα χάρη σε γκολ των αφεντουλίδη στο 22′, γιακουμή στο 56′, . Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης. Apollon smyrnis at the toumba stadium on .

Ο παοκ κέρδισε εύκολα τον πρωτοπόρο απόλλωνα χάρη σε γκολ των αφεντουλίδη στο 22′, γιακουμή στο 56′, . Î'ΕΛ: «Î
Î'ΕΛ: «Î"εν έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Πινακάς, τιμή εκκίνησης from www.metrosport.gr
Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν. Ο παοκ κέρδισε εύκολα τον πρωτοπόρο απόλλωνα χάρη σε γκολ των αφεντουλίδη στο 22′, γιακουμή στο 56′, . Ποδοσφαιρο super league 1 · απόλλων σμύρνης . Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης. Apollon smyrnis at the toumba stadium on . Ο παοκ παίρνει ξανά το προβάδισμα στο 66ο λεπτό με σκόρερ τον κάρολ σφιντέρσκι. Επιστροφή στην τούμπα για τον παοκ, που υποδέχεται τον απόλλωνα σμύρνης για.

Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν.

Επιστροφή στην τούμπα για τον παοκ, που υποδέχεται τον απόλλωνα σμύρνης για. Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης. Apollon smyrnis at the toumba stadium on . Ο παοκ κέρδισε εύκολα τον πρωτοπόρο απόλλωνα χάρη σε γκολ των αφεντουλίδη στο 22′, γιακουμή στο 56′, . Ο παοκ παίρνει ξανά το προβάδισμα στο 66ο λεπτό με σκόρερ τον κάρολ σφιντέρσκι. Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν. Ποδοσφαιρο super league 1 · απόλλων σμύρνης .

Επιστροφή στην τούμπα για τον παοκ, που υποδέχεται τον απόλλωνα σμύρνης για. Ο παοκ παίρνει ξανά το προβάδισμα στο 66ο λεπτό με σκόρερ τον κάρολ σφιντέρσκι. Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης. Apollon smyrnis at the toumba stadium on . Ποδοσφαιρο super league 1 · απόλλων σμύρνης .

Apollon smyrnis at the toumba stadium on . Άρης: Πάει για τριπλή προσθήκη
Άρης: Πάει για τριπλή προσθήκη from www.metrosport.gr
Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης. Apollon smyrnis at the toumba stadium on . Ο παοκ παίρνει ξανά το προβάδισμα στο 66ο λεπτό με σκόρερ τον κάρολ σφιντέρσκι. Ο παοκ κέρδισε εύκολα τον πρωτοπόρο απόλλωνα χάρη σε γκολ των αφεντουλίδη στο 22′, γιακουμή στο 56′, . Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν. Επιστροφή στην τούμπα για τον παοκ, που υποδέχεται τον απόλλωνα σμύρνης για. Ποδοσφαιρο super league 1 · απόλλων σμύρνης .

Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν.

Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν. Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης. Ο παοκ κέρδισε εύκολα τον πρωτοπόρο απόλλωνα χάρη σε γκολ των αφεντουλίδη στο 22′, γιακουμή στο 56′, . Apollon smyrnis at the toumba stadium on . Επιστροφή στην τούμπα για τον παοκ, που υποδέχεται τον απόλλωνα σμύρνης για. Ο παοκ παίρνει ξανά το προβάδισμα στο 66ο λεπτό με σκόρερ τον κάρολ σφιντέρσκι. Ποδοσφαιρο super league 1 · απόλλων σμύρνης .

Παοκ Απολλων - Î'ΕΛ: «Î"εν έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Πινακάς, τιμή εκκίνησης - Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης.. Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης. Οι ασπρόμαυροι ήθελαν νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνουν. Ποδοσφαιρο super league 1 · απόλλων σμύρνης . Apollon smyrnis at the toumba stadium on . Επιστροφή στην τούμπα για τον παοκ, που υποδέχεται τον απόλλωνα σμύρνης για.

0 Response to "Παοκ Απολλων - ΑΕΛ: «Δεν έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Πινακάς, τιμή εκκίνησης - Εντός έδρας νίκη για τον παοκ στην τούμπα επί του απόλλωνα σμύρνης."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel